Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Събота, 21 Март 2015 21:19

Бохо – артистичност и вкус към стиловете

Написана от 

Ако в разгара на новия сезон, търсите начин да сте различни и модерни, но в същото време да запазите индивидуалност, харизма и стил, то изберете стил, който да позволява подобна креативност. Дори да се налага известен период на диета, в който да се върнете към нормалното тегло, то заложете на разнообразие от предлагани води.

Когато заговорим за мода и тенденции в новата 2015 година, няма как да не обърнем внимание на един от основните стилове и трендове – бохемски стил на обличане. Той позволява свобода в движенията и изразност на личността.

В бохо стилът се намесват няколко удобни стила, като хипи, етно, сафари, военен и дори ретро, а този мкс е идеален, за да покаже истинската същност на притежателката си. Той може да определи кой трябва да играе важната роля. В него всички стилове се преливат и са смесени в един микс от идеи. Пропорциите в облекло бохо са така многообразни, че няма жена, която да не си хареса нещо от него. Дори не се налага да закупувате цял сет с нови дрехи. Може лесно и бързо да съчетавате стари обувки или боти с висок ток с разкроен панталон и свободно падаща блуза. Специално внимание се обръща и на аксесоарите. Такива може да са в пастелни цветове и да не съдържат прекалено много блясък. Всичко това позволява достатъчно свобода, лекота и докачливост.

Повече за начините на здравословно отслабване и сваляне на килограми научете тук.

Допълнително