Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Петък, 17 Юни 2016 10:07

Как да изберем спално бельо: съвети

Написана от 

Изборът на набор от спално бельо, трябва да е споходен от следните насоки:

Колкото по-силен е един материал, толкова е по-добре. Вдъхновен от някои видове легла, тъкани и материали, не забравяйте да проверите всеки един детайл, преди да купите бельо. То от своя страна не бива да носи миризма на химически багрила , мухъл и влага.

За целта почувствайте плата. Той трябва да бъде приятен на допир и да доставя радост на лично .

Едно от основните правила на пазара за спално бельо е неговата по-добра опаковка. Тя може да представи блестящо продукта и да говори за лукса в него .

 

Изберете спално бельо с плат с тегло не по-малко от 60.

Обърнете внимание на шевовете, дори в избора на матраци. Те трябва да са чисти и гладки, да липсват по тях изпъкнали, или окъсани нишки. Цветът, на който трябва да отговарят трябва да е в съчетание с комплекта .

На разположение сред многото видове са и някои по-екзотични модели с къдри и бродерия. Такива също трябва да бъдат изработени от висококачествени прежди и тъкани , за да не надраскат кожата. Това лесно може да се провери с прекарване на ръка по повърхността им.

Качество на спално бельо и матраци трябва да бъде, както по отношение на шевове средата, така и когато става дума за ярки или лъскави цветове.

Опаковката е необходимо да бъде надеждна и издръжлива, а върху нея трябва да има на информация за производителя, размера на цялата площ, както и съвети за грижите.

При избора на спално бельо, обърнете внимание на цена. Заложете повече на качеството на набор и не е задължително , такъв винаги да бъде евтин!

Допълнително