Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Понеделник, 20 Юни 2016 14:25

Съвети как да направите очите да изглеждат по-големи

Написана от 

Гримът за очи всъщност е прищявка, която се следва за кратък период от време и след това модата в крайна сметка се променя. Жените на ерата от 90-те носят тъмен молив за очи, така че очите им изглеждат малки и тъмни. Въпреки, че тази модна тенденция се е променила. Тези дни жени искат очите им да изглеждат все по-големи.

Няма нищо в света на грим, което да не може да се случи. Ако знаете как да използвате вашия грим по правилния начин, всъщност не можете да постигнете нищо. Ако искате очите ви да изглеждат по-големи, отколкото са в действителност, трябва да следвате някои съвети и ще бъде добре да ги разгледате:

Смятате ли, че имате малки очи? Няма проблем!

На първо място, трябва да започнете с прилагане на матирана гола сянка върху целия клепач. Това помага на очите да изглеждат по-важни, отколкото са в действителност. Лицето ще изглежда по-различно, когато очите има какво да предложат.

Сега вземете кафява или тъмносиво очна линия. Опънете широко отворени очи. Леко започнете с нанасяне на очна линия в горните и долните клепачи. Уверете се, че сте се премести от вътрешния ъгъл до външния ъгъл. Препоръчително е да използвате по-тежък тон по външните ъгли, тъй като те ще бъдат най-известните за хората, които виждат.

Сега вие ще изискват друга сянка. За предпочитане е да изберете цвят, който е по-тъмен от цвета на очната линия, която сте избрали в предишната стъпка.

След като сте избрали сенки за очи, започнете да го нанасяте върху очите си. Той трябва да се прилага точно пред гънката. След като е приложен, можете да използвате пръста си, за да се слеете двете нюанса заедно. Пръстът също ще ви помогне да създаде по-дебел ефект в сравнение с четката.

След като сте успели да слеете двете нюанса е време за вас да прилагате спирала. Тази спирала ще направи очите да изглеждат още по-големи, тъй като тя обхваща голяма площ около тях.

Стъпките, споменати по-горе ще ви помогне очите ви да изглеждат по-големи. Сами ще забележите значителна промяна, която прави външния вид по-модерен.

Разгледайте и други полезни неща:

http://starakniga.com/

http://otgore.com/

http://segashno.com/

http://obrazovatelno.com/

Допълнително