Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Неделя, 31 Юли 2016 13:57

Трансформация на мебелите в интериора

Написана от 

Сред едно от основните качества, които трябва да притежава модерната мека мебел е така желаната многофункционалност. Това е изискването, при което в резултат на малко мебели да се постигне голяма полза. Друга важна тенденция е модулността на мебелите. Чрез няколко основни елемента, може да се постигнат многобройни комбинации от форми и цветове, които да са максимално полезни и да постигнат желаното пространството. На трето място сред тенденциите в съвременния мебелен дизайн е ергономичността на мебелите, наред с опростяване на формите и системите. Ето, защо ако имате непрактични или остаряло обезвреждане, помислете за изхвърляне на мебели.

Многообразието на трансформиращите се модели и тяхната многофункционалност, като редица механизми за сгъване, разтягане и регулиране на позициите прави възможно и безпроблемно преобразяване на една в друг мебел. Така например в съвременния интериор хола, столовата и кухнята се побират в едно по-голямо помещение, а това налага употребата на ъгловите дивани, с прилежаща лежанка, ракла и разтегателна част. Дизайнерите целят да постигнат по-минималистичен и изчистен стил, който да отговаря на днешните изисквания за удобство и стил. Когато се налага, потърсете ИЗВОЗВАНЕ.COM.

За съвременното творене на мебели формите имат най-голям принос, а не толкова материалите. Много от материите са изкуствени и наподобяват естествени, често се среща и обратния вид. Използват се и материи, които са абстрактни на фона на фантазията. Интересни са и моделите с геометрични конструкции, от типа на различни вариации като седалка - правоъгълник, триъгълни подлакътници, цилиндрични облегалки.

Дизайнерските съчетания и идеи нямат край, така например някои от диваните, с рамка от метални тръби и въртяща се масичка, служат за поставка на вещи и книги.

Меката мебел в наши дни може да се използва и като материал по топология. Много често срещани са вълнообразните форми на плоскостта на седалка, пречупванията, вълнообразния замисъл, свободата при използване и други. Повече може да научите на адрес: IZVOZVA.COM.

Днес мебелите, които дават възможност за с мултифункционална употреба са все по-популярни. Разберете за Изхвърляне на строителни отпадъци.

Благодарение на тях се пести много от пространствата и една от мебелите може да служи като 3 други. Тук от полза ще са и услугите на KURTI.BG.

Допълнително