Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Вторник, 24 Март 2015 18:34

В прегръдките на цветовете

Написана от 

Ако обичате класика, то премереният стил може да има много лица. Тогава със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на синьо или червено.

Ето какво могат да покажат цветовите съчетания в офис облеклото и ежедневието. За целта се спряхме на два контрастни и много предпочитани от дамите цветове:

Червено – този цвят в дрехите изпълва всички сетива. Женствената дантела и леко прозрачния ефект на детайлите може да е идеално любовно послание. Освен това червените дрехи са смятани за страстни, класически и леко агресивни. Комбинации с червено и черно е очарователна, предизвикателна и чувствена, особено за вечерен тоалет.

Синьо – ако заложите на сините нюанси за офис тоалет, няма да сгрешите. Те са прекрасна алтернатива на червения цвят и достоен противник на черния. Сините тоалети не са скучни или клиширани. Многообразната гама от небесни цветове може да предложи и множество други комбинации. Богата гама от небесно синьо, до морско синьо или турско синьо, тюркоазно може да подходи на всяка дама. В дните, когато сте със свежо настроение може да облечете впечатляващите сини панталони, блузи, сака или рокли и смело да се покажете, демонстрирайки завиден стил и класа. Ако предпочитате да останете в сигурната територия на приглушени цветове, заложете на дрехи в мастилено синьо, бледосиньо или нежно тюркоазно, вместо бяло.

Допълнително