Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Вторник, 04 Април 2017 10:20

Как да избираме облеклото според любимото число

Написана от 

„Правилно подбраният тоалет е гарант за успех в кариерата и повечко късмет“. Според нумеролозите, числата имат силно влияние в живота на човек. Те показват неговата съдба, могат да помогнат за благополучието, перспективата, здравето и т.н. Излиза още, че дрехите в гардероба ни дори зависят от тях. Така според психолози и нумеролози, ако искате да си гарантирате успех в работата или да провокирате интерес, то трябва да съобразите личното си число с тоалета.

За целта трябва да съберете всички цифри от датата, месец и година на раждане, докато получите едно число. Изключения правят 22 и 11, които се запазват в цялата си форма.

Как да избираме облеклото, според любимото или рождено число, научете сега. Преди това ви предлагам и да научите за фирми с услуги по домовете:

FORI.EU – когато ви трябва почистване на дворове.

SMETISHTE.COM – когато се нуждаете от сметище за извозване на отпадъци;

ХАМАЛ.BG – когато си търсите хамалски услуги за пренасяне на всякакви товари, в това число изхвърляне на стари мебели и обзавеждане.

1. Единицата обича да я забелязват и мрази да остава на заден план. Такива хора си падат по ярки цветове, принтове и трябва да избягват сиво или монотонно.

2. Това е нежно и фино число, а притежателите му са кротки, не обичат да повишават глас и трябва да избират тоалета си в пастелни нюанс, които не се открояват драстично. Трябва да избягват искрящи цветове и геометрични аксесоари.

3. Това е числото на контактните личности, енергични, чувствени, прекрасни хора, които обичат да ги заобикалят други хора. Минус им е суетата. Добре е да се обличат в много цветове и багри. Аксесоарите са им слабо място и с тях трябва да внимават.

4. Това е числото на вродения атлет. Те трябва да изгледат добре, а подходящи за такава визия са делови, изчистени и умерени тоалет и нюанси. Трябва да странят от масовата мода, от ярки цветове и много аксесоари.

5. Такива хора умеят да печелят приятели с чувство за хумор. Трябва да избират дрехите си, така, че да прикриват недостатъци, защото повечето от тях страдат от такива. Трябва да избягват строги костюми и едноцветни дрехи.

6. Това е числото на изключително спокойната натура. Такива хора са любители на природата, родени дипломати. Дрехите им трябва да са естествени материи, практични модели, десени подбрани в синхрон с природата. Добре е да избягват ексцентрични тоалети и ярки цветове.

7. Седмицата е числото на най-елегантните личности. Но и те не са без недостатъци. Умело прикриват липсата на самочувствие и трябва да залагат на по-нежни цветове. Отиват им и флоралните мотиви. Добре е да избягват груби материи, сигнални комбинации, крещящи цветове.

8. Това е числото на най-преуспелите. Те са родени лидери, дружелюбни хора и искат всички да ги харесват. Трябва да носят дрехи от скъпи платове, за да си личи от далеч високата им класа. Маркови модни аксесоари също им подхождат. Трябва да избягват евтини дрехи и бижута, конфекция и дрехи от „сергии“.

9. Деветката е числото на импулсивните хора. Те са по малко и аристократи, купонджии и емоционални личности. Имат елегантни ръце и трябва да избират тоалетите си по начин, че да не ги скриват. Прекалено ярки цветове, аксесоари и бижута по ръцете трябва да присъстват в гардероба им. Добре е да избягват бижута по лицето, дръзки нюанси или строги костюми.

11. Това е числото на духовните и концентрирани хора. Добре изглеждат в пастелни тонове, качествени материи и фини модели. Трябва да избягват дрехи в ярки нюанси, прекалено претрупване на бижута и конфекция.

22. Това число говори за свободолюбиви хора, енергични, жизнени, хазартни личности. Добре им подхождат естествени материи и топли нюанси. Трябва да избягват бижута, студени нюанси, строги костюми и черни тонове.

Допълнително