Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Понеделник, 17 Април 2017 12:51

Декупаж на скрин

Написана от 

Ако в дома ви има стар скрин с грозен визуален ефект, може би трябва да се разпоредите с него веднага.

Имате два варианта:

Изхвърляне с извозване на стари мебели – при този случаи само се обаждате във фирма и от там насрочват дата и час, кога екип ще бъде изпратен на мястото, за да вземе излишната мебел.

Във втората ситуация може да реставрирате стария скри в полезна, дори модерна нова мебел.

Днес този втори вариант е доста прост и евтин начин да се върне красивата гледка на всяка една мебел. Подходът се нарича декупаж и преди да започнем, трябва да се научим как да актуализираме мебелите със собствените си ръце. Нека разберем първо какво е декупаж.

Малко теория - сам по себе си, декупажът е декорация на мебели с най-различни варианти, които съчетават специални ефекти. Въпреки факта, че името на тази техника произхожда от Франция, неговият дом на най-източната част на Сибир. Малко по-късно, този метод на декорация е бил използван в Китай. С негова помощ били украсявани с хартията с прозорци, фенери или малки кутии за бижута.

Във Венеция, изкуство, се нарича "изкуството на бедните". Като заговорихме за Венеция, градът на водата, вижте повече и за сондиране на вода: http://evrosonda.com/sondaji-za-voda-probivi.

Това име му е дадено, защото с него се украсяват мебели с помощта на злато, сребро или скъпоценни камъни. Така хората отдавна намерили начин да живеят в красиви къщи като всички. Това се използвало и като метод от бедните. По този начин обновявали домовете си. Но с течение на времето, във Франция като украшението е издигнат ранг на изкуство и декорацията в дома. Сега, когато знаем какво е Декупаж, нека научим как се украсяват шкафче с помощта на този удивителен метод.

Декупажът на скрин се появи още преди няколко години. Той се използва от известни марки предлагащи мебели и се вписва в интериора на много домове.

Характеристиките за декупаж в стила на прованс са, както следва:

Първият елемент от дизайна на мебелите в този стил се пада на цветовете. Прието в този случай е цветовете да са в синьо, бяло, зехтин или жълто.

Що се отнася до елементите на хартия, в стила на Прованс най-често използвани символи са тези на прекрасен френски град - маслинова клонка, лавандула или слънчогледи.

Самата процедура се извършва по мебели за декорация по същия начин, както в други случаи на реставрация на мебели. Тук не е необходимо да се използва прекалено наситен или "претоварен" цвят. Той трябва да бъде лек и лесен за разбиране, не прекалено голям или светъл.

Могат да се използват различни елементи, като сред водещите винаги са цветята. Така може да обновите всяка една мебел, не само стария скрин. Старите мебели се нуждаят от грижа и внимание, а с декупаж може лесно да им ги дадете. Потърсете фирма по почистване на апартаменти от тук: http://evro5.com/pochistvane-apartament-tavan-maze.

Допълнително