Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Четвъртък, 15 Февруари 2018 14:19

Къде се изхвърлят стари вещи и покъщнина в София

Написана от 

Използването на стари технологии е едно от основните обещания за спасяване на природата.

Всички съвременни устройства са създадени от различни материали, които, ако са неправилно изхвърлени, могат да окажат неблагоприятно въздействие върху околната среда. Сред тях са: пластмаса, метал, фреон, гума и много други. Когато едно или друго устройство не работи вече, хората често го хвърлят в сметището. Това застрашава с факта, че остатъците от материали, които съставляват устройството, попадат в почвата и в процеса на разграждане и окисление отделят специфични вещества, които в известна степен увреждат екосистемата.

Какво и защо трябва да бъда изхвърлено?

Почти цялото оборудване е рециклируемо и основното тук е как правилно да се подготви устройството за обработка. Изхвърлянето на стари вещи и покъщнина в София също е част от процеса.

Тази работа включва голям брой фирми в различни региони, като всеки от тях има определен списък. Трябва да предадете: компютърно и телекомуникационно оборудване (стари компютри, компютри); комуникационно оборудване (телефони, мобилни телефони); климатично оборудване (климатици, вентилатори, нагреватели); електронни консумативи (вериги, табла, патрони от конзоли); промишлено оборудване (преси, машини); медицинско оборудване (тренировки, рогентометри);

Това означава, че можете практически да се разпореждате с всичко, най-важното е да намерите достойни варианти.

Сега се провеждат много действия, както на държавно ниво, така и на търговски структури, участието в тези програми ще ви помогне да намерите най-благоприятните условия за рециклиране на старото оборудване.

Допълнително