Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Вторник, 10 Март 2015 10:19

Деним, каре и риза тип рокля ще са хита на това лято

Написана от 

Актуалните тенденции в дамската мода за лято 2015 г. са насочени към, добре забравеното, старо и неустоимите модни класики, като дрехи, изработени от деним и дълги ризи от всякакъв вид.

Не се разделяйте с красивата си визия, през най-страстните месеци на годината и в никакъв случай не допускайте скука в живота и начина си на обличане.

Ако искате да се чувствате удобно, свежи и романтични едновременно, несъмнено се нуждаете от, така актуалната риза, тип рокля, която завладя модните подиуми напоследък. Ризата тип рокля е естествено продължение на тенденцията да се внасят елементи от по-строгата униформена визия в ежедневието и да им се придава известна фриволност и скрит сексапил. Съществува мнение, че няма нищо по-неустоимо за мъжа от гледката на любимото му момиче, облечено само по риза, особено, ако това е неговата риза. Няма да спорим дали това е така, но ще гласуваме твърдо „за“ красивите и женствени ризи - рокли, които преобразяват една жена до неузнаваемост.

Ако не можете да се разделите с любимата си дънкова риза, не бива да имате никакви угризения или притеснения, тя е отново хит. Този път е украсена с дантела, перли, декорации, възможно е да бъде обсипана с камъни, капси и шипове или пера. Денимът не е загубил силата си, от времето на Леви Щраус и до днес малко хора, подвластни на модата могат да му устоят.

Това лято материите са изцяло от деним, кройките най-различни. Универсалната и изкючително издръжлива материя позволява на дизайнерите да експериментират и те го правят с пълна пара. Чанти, ботуши, сандали, сака, бански, аксесоари– всичко може са бъде деним, а това, което ни остава е да му се отдадем.

Няма да пропуснем и карето гингам, което доминира през летните месеци.

Характерно за този вид каре е пресичането на хоризонтални и вертикални ленти в два нюанса.

Допълнително