Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Четвъртък, 12 Ноември 2015 12:01

Модерни форми на сгради в Дубай

Написана от 

Много е трудно да се споменат само пет от модерните сгради в Дубай. Причината за това е, че те там са много повече. Ще започнем с уникалната по своята същност сграда е hotel atlantis. Тази сграда е много красива и величествена.

Втората сграда, на която ще се спрем, е The Twisted Tower или Каян Тауър това е една уникална по рода си сграда. Уникалността и се изразява в това, че тя е най-високата в света усукана страда. Градусът на усукване на  Каян Тауър е 90, което е направо е велико постижение на съвременната архитектура.

Доверявайки се на Dubai Travel се спираме на третата невероятна сграда, а именно сградата на Jumeirah Beach Hotel. Той е един от най-скъпите ходели в Дубай. Архитектурата на сградата също е уникална и неповторима. Това е един от малкото хотели, които разполага със собствено яхтпристанище.

Самият хотел наподобява вълна и има безброй и разнообразни развлечения. Там можете да немерите всичко, за което се сетите при вашите Дубай екскурзии. Четвъртата уникална сграда е тази на аквариума в Дубай. Неговата сграда включва три етажа и подводен тунел. Той е един от най-забележителните аквариуми строени някога. Притежава уникална колекция от морски видове и най-голямата в света колекция от акули. Посещението му ще остави незабравим спомен от почивки дубай.

Последната, но не по важност и значимост сграда е тази на Бурдж ал-Араб. С други думи казано това е емблемата на Дубай. Няма брошура или реклама на Дубай и там да няма снимка на хотел Бурдж ал-Араб. Във всички екскурзии да Дубай задължително се включва посещение и на сградата на този хотел.

Най-скъпият хотел в дубай  и неминуемо най-красивия предлага 7-звезден лукс. Разполага с 321 стаи и е построен на самостоятелен остров. До хотела се достига по тесен мост. Построен над самата водна повърхност. На върха на хотелът има разположен ресторант. От него се разкрива невероятно красива гледка към целия океан. Може още много да се пише за уникалните и неповторими сгради в Дубай.

Колкото и да се описват не може да се пресъздаде тамошната атмосфера и да замести с посещение на място. Повярвайте ekskurzia do dubai  си заслужава, затова е добре да видите повече за оферти 2016.

Допълнително