Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Вторник, 17 Март 2015 13:13

Модни идеи или идея на модата

Написана от 

След дългия маратон по реални магазини и онлайн шопинг се спряхме на 5 сигурни неща, които ще внесат свежест във всеки момент, колорит в гардероба на всеки и най-вече стил по време на работа, пътуване или ваканция. Преди да научите за тях още полезна информация.

Лято в града – преди да е настъпил най-прекрасния месец на пролетта, градът тръпне в очакване. Плановете за море пропиват всяка минутка от ежедневието, а всяка по-лека дреха крещи „вземи ме“. За летния гардероб заложете на ефирни, естествени и нежни материи в светли и ярки цветове.

Лукс в цветовете – сдобийте се с няколко уникални пролетни аксесоара. Детайлите често са онова, което казва много повече за вас и характера ви от всяка друга дреха. Заложете на флорални мотиви, индийски мотиви, ретро или етно стил и покажете своята харизматичност.

Вдъхновете се от новите предложения на модния подиум. Припомнете си еуфорията, която ви обзема всяко лято и под слънчевите лъчи и нестихващата музика, как искате да посетите всяко кътче на света. От Лисабон с уникалните забележителности и предложения за вълнуващо лято до екзотични места, затънтени улички и звънтящи тромави превозни средства. За всички тези приключения ще имате нужда от удобни и практични облекла.

Свободата на нишките – лятото започва в момента, когато усетите деликатния допир на леки и истински материи по тялото. Свободата, която ни дават летните облекла се превръща в желание да уловим всеки миг красота и да го представим, чрез телата си. Подобно на истиснки паркет, който краси домовете ни и внася красота, стил и хармония в интериора.

Допълнително