Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
Сряда, 13 Април 2016 23:15

Как да бъда добра шаферка

Написана от 

Иска ти се или просто си поканена да бъдеш шаферка. Няма по-вълнуващ момент от това ли може би момента, в който ти самата да си булка и това да е твоят ден. Ех, нека спрем до тук, преди да си научила и за разлюбването и да си представим, че от теб се иска само да си шаферка.

Много вълнуващо и искаш да си сигурна, че ще дадеш на булката най-добрия възможен подарък за сватбата. Така че не забравяйте да се направиш нещо, за да си в топ листата за най-добра шаферка, при това последвай нашите топ десет съвета за шаферки:

1. Помощ във всички аспекти преди сватбата

Булката ще трябва да помогне с предварително направен план за сватба. Изпълняйки поръчките на булката и подавайки ръка във всички организационни и аспекти ще си от най-голяма помощ. Винаги питай как можеш да й помогнеш, като не забравяш да сортираш плана за действие.

2. Организирай фантастични кокошка

Това е един от най-добрите работни места или онова, което сама шаферката може да направи. Вземете под внимание вида на нещата, в това число проучи какви напитки и ястия ще се сервират. И след това да ги поръчай. Провери за това, на което повечето гости биха се зарадвали.

3. Осигуряване на морална и емоционална подкрепа на булката

Булката ще се нуждае от много неща по време на организиране на своята сватба, но най-голям полза ще има от моралната подкрепа, която ще получи. Ще си й най-полезна, ако тя знае, че психологически има твоята сигурност. Бъди съпричастна с нея и нека това даде конструктивност в обратна връзка.

4. Да се ​​носи роклята щастливо

Булката може да поиска мнението за избор на шаферски рокли, но това не означава, че ще се съобрази с теб. В края на краищата, това е нейният ден и в крайна сметка решението и просто трябва да биде прието на чиста монета, независимо дали това е твоят цвят или не - носи си рокля с гордост.

5. Оферта за заплати

Обикновено булката ще плати за своето облекло, обувки и всичко останало, обаче, трябва да си всеотдайна, ако тя би поискала да допринесеш за всеки от тези аспекти. Това може да отнеме стреса на разстояние малко повече от нея.

6. Уважавайте решенията

Булката може да даде право на реч за големия си ден на шаферката или да не го направи. Така или иначе, направи, както тя желае. Ти си важна част от сватбата й така или иначе. Трябва да подкрепиш всяко нейно решение. Винаги може насаме да я попиташ, защо желае така, но не забравяй да се държиш с уважение и без да има нотки на осъдително поведение.

7. Слушай булката

Каквото и да правиш, не забравяйте да обърнеш внимание на това, което булката иска във всички аспекти на сватбата. Увери се, че всичко работи за нея!

8. Помощ при сватбения прием

По време на приема, гарантирай на гостите напитки и това всички да са щастливи. Покажи на хората, къде се намират техните маси и поддържай духа на добро настроение - булката ще бъде твърде заета.

9. В деня на сватбата

В деня на сватбата да си на разположение за булката си е истинско предизвикателство. Помощ за обличане на роклята, помощ за грима и косата и дори, когато влиза в колата. Тя ще се нуждае от теб през целия ден, така, че въоръжи се с търпение.

10. И накрая, оценявай

В качеството си на шаферка, ти имаш пълната привилегия, така че оценяването е възможността да не го приемаш всичко за даденост! Никой не говори за научна фантастика. От теб се иска малко търпение, повече усмивки и всичко ще бъде наред!

Допълнително