Login
Register
Начало
Фешън Калърс - Къси Рокли
petrov

petrov

Понеделник, 01 Януари 2018 15:47

Рокли за всяка дама

Днес разнообразието от дамски рокли е много голямо и това е добре дошло за всяка жена. Съществуват дрехи във всякаква форма, модел, материя, цветове и т.н. В нашия онлайн магазин може да намерите голямо разнообразие от летни рокли и всякакви други дрехи както за лятото, така и за зимата.

Добре е всяка зима да си купувате нови ботуши за да бъдете сигурни, че вашите крака няма да бъдат на студено дори в най-студените дни. Горещо препоръчваме високите до глезена ботуши защото те защитават най-добре. За тях сме писали тук и вие може да прочетете повече за тях.

Петък, 08 Декември 2017 10:54

Повече за любимите дънки

Дънките са универсална дреха която е предпочитана от почти всеки. Трудно ще намерите човек който да няма поне няколко чифта дънки в своя гардероб. Заради тази своя особеност, дънките са повдигнати на особен пиедестал в модата.

В автомобилната система има голям набор от маркучи и точно по тази причина те са доста търсени. При ремонт на различни системи е препоръчително да се сменят и маркучите. Може да закупите висококачествени Маркучи/ тръби/ фланци за Alfa Romeo 156 (932) 1.6 16V T.SPARK (932A4) от нашия онлайн магазин.

Петък, 24 Ноември 2017 10:51

Избор на офис облекло

Когато става въпрос за офис облекло, трябва да бъдем изключително внимателни. Ако искаме да направим добро впечатление сред колегите, трябва да купим такива дрехи каквито отговарят на нашата позиция.

Сряда, 22 Ноември 2017 15:16

Какво да облечем на 8 март?

Осми март наближава и вие се чудите какво да облечете? Възползвайте се от нашите съвети и няма да сгрешите. Какво да изберете - рокля или пола. Какъв цвят, материя и стил? Все въпроси на които трябва да се даде правилен отговор.

Петък, 17 Ноември 2017 17:18

Купуване на ангренажен ремък

В случай, че наскоро сте си закупили автомобил втора ръка едно от задължителните неща които трябва да смените веднага е ангренажния ремък. Ако в близост до вас няма магазин, лесно ще откриете правилния модел Ангренажен ремък в интернет пространството.

Неделя, 12 Ноември 2017 16:32

Различни модели поли

Препоръчваме ви да пазарувате дрехи от фешън калърс защото има много голямо разнообразие. В случай, че си търсите пола, правилното място е при нас защото има изключително много модели.

Когато избирате модни аксесоари трябва да обърнете внимание на много неща. Модните аксесоари на първо място трябва да си отиват с дрехите, ан второ място трябва да се подходящи и съответстващи на формата на вашето тяло, тен и т.н.

Но си струва да обърнете внимание на някои недостатъци и дори рискове, преди да направите своя избор. Например, една рокля или палто ще трябва да чака дълго време. Ако сте избрали добра шивачка със сигурност, тя отдавна е подредена с. Ще трябва да изчакате, докато свърши шевното за тях. В допълнение, си струва да си припомним:

Страница 1 от 17

Допълнително